Ψυχοθεραπεία Online

Η σκέψη της επικοινωνίας μέσω τηλεδιάσκεψης ή τηλεφώνου μπορεί αρχικά να προβληματίσει. Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε από την αρχή ότι αυτή η μορφή θεραπείας είναι εξίσου αποτελεσματική με τις συνεδρίες που πραγματοποιούμε αυτοπροσώπως.

Στο ιδιωτικό μου γραφείο εργαζόμουν θεραπευτικά με την χρήση του διαδικτύου πριν και από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης του COVID-19 για άτομα που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή στο εξωτερικό, που έχουν περιορισμένο χρόνο ή δυσκολία στη μετακίνηση. Η ψυχοθεραπεία με τη χρήση του διαδικτύου μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά για άτομα, ζευγάρια και οικογένειες.

 


 

Γιατί η διαδικτυακή θεραπεία θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για εσάς:

Θα μπορούσε να είναι πιο πρακτική και οικονομική για εσάς – δεν χρειάζεται να μετακινείστε σε μεγάλες αποστάσεις για να δείτε έναν θεραπευτή και μπορεί να ταιριάζει καλύτερα με τους χρόνους σας – αυτό μπορεί να ταιριάζει ιδιαίτερα σε άτομα που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή για άτομα που αναγκάζονται να απουσιάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και η θεραπεία είναι σε εξέλιξη ή ταξιδεύουν πολύ λόγω δουλείας.

 

Τι να περιμένεις:

Όπως και στη δια ζώσης ψυχοθεραπεία, οι διαδικτυακές συνεδρίες διαρκούν 45’ και πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μέσω Skype/ Viber/ What’s App/ Zoom με απαραίτητη προϋπόθεση η εξοικείωση με κάποιο σχετικό λογισμικό. Στη ώρα που έχουμε προγραμματίσει τη συνεδρία σας καλώ μέσω της πλατφόρμας που έχουμε συμφωνήσει.